Kaiser™ Βασιλικό Αχλάδι
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282
Περιγραφή προϊόντος
KAISER™ ΒασιλικόΑχλάδι .Tο αχλάδι Kaiser ή Buerré Bosc είναι μια ποικιλία με καφέ και σκουριασμένο δέρμα, που το κάνει εύκολα αναγνωρίσιμο. Συγκομίζεται αρχές Σεπτεμβρίου και διατηρείται μέχρι τα τέλη Απριλίου! Η σάρκα είναι υπόλευκη, ζουμερή, γλυκόξινη και τραγανή. Όντας πολύ σφιχτό είναι ένα από τα καλύτερα είδη αχλαδιού στην κουζίνα, γιατί, ενώ παραμένει μαλακό, ξεφλουδίζει λιγότερο κατά το μαγείρεμα. Είναι εξαιρετικό ψημένο στο φούρνο, με λίγη ζάχαρη και είναι τέλειο σε κέικ. Νόστιμο και αρωματικό, είναι πολύ νόστιμο όταν τρώγεται φρέσκο.
Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα αχλαδόμορφο-επίμηκες. Ο φλοιός είναι παχύς, με τυπικό ορειχάλκινο χρώμα και ελαφρά ανώμαλος. Η σάρκα είναι λευκή, πολύ συνεκτική, #βουτυρώδης χυμώδης, ελαφρώς γλυκειά και ελαφρώς αρωματική. Ωριμάζει κατά το μήνα Σεπτέμβριο και συντηρείται αρκετά καλά.
Επικονίαση με 'Butirra Hardy', 'Dean of Comizio', 'Passa Crassana' και 'William.
Η αχλαδιά Buerré Bosc πιστεύεται ότι είναι βελγικής προέλευσης, που ανακαλύφθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα (1807μΧ) από τον M. Bosc και λατρευόταν για τα βουτυρώδη (buerré) χαρακτηριστικά. Ο M. Bosc ήταν διευθυντής των Βοτανικών Κήπων στο Παρίσι. Αρχικά φυτεύτηκε στις ανατολικές πολιτείες το 1830, αλλά αποδείχθηκε καλύτερα προσαρμοσμένο στις δυτικές πολιτείες λόγω της μεγαλύτερης καλλιεργητικής περιόδου. Το αχλάδι Bosc έχει τρυφερή, αρωματική, πικάντικη-γλυκιά σάρκα στο εσωτερικό της πράσινης/κίτρινης φλούδας επικαλυμμένη με σκουριές από κανέλα. Το αχλάδι Bosc είναι εξαιρετικό για ψήσιμο, φρέσκο φαγητό και αφυδατωμένα-αποξηραμένα φρούτα. Διατηρείται για 6 μήνες στο ψυγείο, αλλά ωριμάζει καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεχωριστή γεύση στο αποκορύφωμά της όταν τα αχλάδια αποκτούν ένα χρυσαφένιο μπρούτζινο χρώμα. Πολύ παραγωγικό και αξιόπιστο.