Natchez Thornless ™ PBR

  • Natchez Thornless ™ PBR
  • Natchez Thornless ™ PBR
  • Natchez Thornless ™ PBR

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€7,50

Βάρος: 0.20 Kg

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία αυτή τη στιγμή.

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Υπερπρώιμη ποικιλία Βατόμουρου από το Αρκάνσας USA.

Το Natchez είναι μια ημι-όρθια ποικιλία χωρίς αγκάθια που παράγει μεγάλα, γλυκά μούρα κάθε χρόνο. Τα μούρα αποθηκεύονται . Τα βατόμουρα Natchez Thornless αναπτύσσονται σε floricanes που φέρουν το καλοκαίρι και ωριμάζουν στις αρχές Ιουνίου – νωρίτερα από τις άλλες ποικιλίες χωρίς αγκάθια.

Θα απολαύσετε μεγάλες αποδόσεις από μεγάλα, επιμήκη, γυαλιστερά μούρα. Ιδανικό για  φρέσκο, ψήσιμο και κονσέρβες. Η χωρίς αγκάθια φύση αυτών των φυτών τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για οικιακούς κήπους και αγροκτήματα.

Πώς να καλλιεργήσετε βατόμουρα χωρίς αγκάθια Natchez

Είναι ένα αυτογονιμοποιούμενο φυτό που έχει δυνατότητα εξάπλωσης. Νέα καλάμια-βλαστοί βγαίνουν από τις ρίζες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Είναι απαραίτητο να κλαδεύουμε τα βατόμουρα ετησίως για την καλύτερη σοδειά. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μπορείτε να κλαδέψετε διασταυρωμένα ή νεκρά κλαδιά για να ενθαρρύνετε τη νέα ανάπτυξη. Στα τέλη του χειμώνα, κλαδέψτε  τα περσινά καρποφόρα καλάμια.

Το Natchez Blackberry ευδοκιμεί σε διάφορες συνθήκες. Για καλύτερα αποτελέσματα, φυτέψτε σε ηλιόλουστο και καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Η ποικιλία χωρίς αγκάθια Natchez είναι ανεκτική στην whether και αγαπά τη ζεστή ζέστη του Νότου, αλλά είναι επίσης πολύ ανεκτική και σε πιο κρύο καιρό!

Αυτή η ποικιλία προσφέρεται σε εσάς από το USDA και το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας.  καλύπτεται από το USPP #20891 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. (Ποικιλία A-2241.)