Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο

  • Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο
  • Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο
  • Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο
  • Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο
  • Υβρίδιο Ακτινίδιο Καρπαθίων ™ Αυτογόνιμο

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€9,50

Βάρος: 0.20 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Αυτογόνιμο ακτινίδιο για ψυχρά κλίματα! Το Ακτινίδιο των Καρπαθίων Zakarpacie μπορεί να καρποφορήσει μόνο του , προσφέροντας ζουμερά ακτινίδια στις αρχές του φθινοπώρου. Ποικιλία ικανή να αντέχει το κρύο έως τους -25°C, αυτή η ποικιλία είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε μια Actinidia deliciosa (ακτινίδιο) και μια Actinidia Arguta (mini-kiwi), που σημαίνει ότι ευδοκιμεί ακόμη και σε πολύ σκληρά κλίματα .

 

Εγγενές στην Πολωνία, το αυτογόνιμο φρούτο Zakarpacie έχει ύψος 4 έως 5 μέτρα και πλάτος 4 έως 5 μέτρα στην ενηλικίωση. Το  φύλλωμά του παίρνει ένα όμορφο κόκκινο χρώμα το φθινόπωρο . Το Actinidia Zakarpacie ανθίζει τον Μάιο και τον Ιούνιο. Τα κρεμώδη-λευκά λουλούδια είναι μια απόλαυση για τις μέλισσες . Στη συνέχεια δίνουν τη θέση τους σε οβάλ, καφέ, τριχωτά φρούτα . Αυτά τα μεσαίου μεγέθους ακτινίδια ζυγίζουν 70 έως 80 γραμμάρια το καθένα και είναι πολύ γλυκά και ζουμερά . Η συγκομιδή τους γίνεται τον Οκτώβριο.

Το Ακτινίδιο Zakarpacie κάνει σε όλους τους τύπους εδαφών: πρέπει απλώς να έχει καλή αποστράγγιση. Φαίνεται υπέροχο σε πέργκολα και πρέπει να φυτεύεται στον ήλιο και να ποτίζεται τακτικά. Για να απολαμβάνεις κάθε χρόνο το ακτινίδιο , κλαδεύεται στα δύο μάτια στα κλαδιά που έχουν καρποφορήσει το προηγούμενο έτος.

Διαθέσιμο σε γλάστρα P9, φυτό εισαγωγής.