Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

RENETTA ANANAS (άρωμα ανανά-Βιολογικό)

RENETTA ANANAS (άρωμα ανανά-Βιολογικό)
RENETTA ANANAS (άρωμα ανανά-Βιολογικό)

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

25.09

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος


Το αναγεννητικό φυτό La Renetta είναι μια αρχαία ποικιλία από μήλο  . Το όνομα προέρχεται από το λεπτό άρωμα, παρόμοιο με αυτό ενός ανανά . Ο πολτός είναι λευκός και τραγανός. Η γεύση είναι γλυκιά και ξινή και από τον δέκατο ένατο αιώνα επαινούνται ως κόψιμο μήλο και επίσης συνιστώνται για την παρασκευή χυμών και οινοπνευματωδών ποτών, μαρμελάδων και γλυκών. 

Ο καρπός συγκομίζεται τον Οκτώβριο και διατηρείται μέχρι τον Μάρτιο, με εξαιρετική αντοχή στη γήρανση. 


Το πρώτο έγγραφο που πιστοποιεί την ύπαρξη αυτής της ποικιλίας είναι το 1826. Ο ανανάς renetta, αρχικά από τις Κάτω Χώρες , εξαπλώθηκε ιδιαίτερα στη Γερμανία, όπου μελετήθηκε από το Ινστιτούτο Pomology του Reutlingen , Württemberg και ιδιαίτερα από τον διευθυντή του Ε. Lucas, ο οποίος έκανε λεπτομερή περιγραφή του το 1859. Χάρη στο γερμανικό ενδιαφέρον, παρουσιάστηκε το 1867 στην Παγκόσμια Έκθεση στο Παρίσι . Επτά χρόνια αργότερα εισήχθη στην Ιταλία, στην περιοχή Biella , από το Cav. Zasso. Πολύ επιτυχημένη σε διάφορα ινστιτούτα πομολογίας και διεθνή συνέδρια, συνιστάται επίσης από τον μεγάλο ποδοολόγο Girolamo Molon . Παρ 'όλα αυτά, στην Ιταλία δεν ήταν ποτέ ευρέως διαδεδομένη: εκτός από την περιοχή Biella, καλλιεργείται επίσης στη Βενετία Τζούλια και στο Τρεντίνο . 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282