Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

ASIMINA PRIMA 1216

ASIMINA PRIMA 1216
ASIMINA PRIMA 1216

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

56.50

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Το Prima 1216 Pawpaw είναι ένα πολύ μεγάλο, εξαιρετικής ποιότητας, αυτο-γόνιμο , οπότε χρειάζονται μόνο ένα δέντρο για να φτιάξουν καρπούς. Πολύ αργά ωρίμανση, ώστε τα φρούτα να μην ωριμάσουν σε πιο δροσερά καλοκαίρια ή σε βόρειες περιοχές.


Κρεμώδης, έντονα αρωματικός πολτός. Η γεύση θυμίζει μάνγκο, βερίκοκο, ανανά, μπανάνα και βανίλια. Το Paw Paw είναι ένα φρούτο που έχει τόσο καλή γεύση που αξίζει σίγουρα μια θέση στις δέκα κορυφαίες ποικιλίες φρούτων στον κόσμο.


Η ποικιλία Prima 1216 pawpaw σχηματίζει φρούτα με οβάλ πάχος. Κατά την ωριμότητα, είναι μαλακά (πίεση των δακτύλων) και συνήθως είναι επίσης ελαφρώς κιτρινωπά. Απλά κόψτε τα φρούτα και τα κουτάλι.

 

Εάν έχετε μόνο χώρο για ένα δέντρο αυτό το δέντρο είναι μια καλή επιλογή για να γίνετε γόνιμοι (ίσως χρειαστεί να κάνετε επικονίαση). Ωριμάζει αργά, οπότε σε πιο δροσερά καλοκαίρια μπορεί να μην ωριμάσει πλήρως. Εάν έχετε χώρο για δύο δέντρα, μπορείτε να είστε καλύτερα με δύο προηγούμενες ποικιλίες ή ένα Prima 1216 με προηγούμενη ποικιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282