Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Mango Glenn

Mango Glenn
Mango Glenn

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

45.20

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Ποικιλία που προήλθε τυχαία από σπόρο της Σαϊγκόν,  όπου φυτευτηκε το 1940 στο Μαϊάμι.  Πολύ γευστική ποικιλία, που δεν αντέχει στις μεταφορές,  αλλά για το σπίτι είναι τέλεια. Τα φυτά μας είναι εισαγωγής  εμβολιασμενα σε γλάστρα.  Το δέντρο γίνεται σχετικά μικρό με  συμπαγές, στρογγυλεμένη βλάστηση . Τα δέντρα μπορούν να φτάσουν τα 8μ ψηλά, αλλά συχνά διατηρούνται καλά κάτω από αυτό το ύψος με τακτικό κλάδεμα (2-2.50μ).Θα αρχίσουν γενικά να παράγουν καρπούς 3 έως 4 χρόνια μετά τη φύτευση και στη συνέχεια θα παράγουν τακτικά μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους καρπούς.

Ο καρπός έχει σχήμα ωοειδές έως μακρόστενο, με στρογγυλεμένη βάση και μυτερή κορυφή που δεν έχει ράμφος και έχει συνήθως βάρος 300-600 g. Έχει λεπτό αλλά σκληρό δέρμα που γίνεται λαμπερό κίτρινο όταν ωριμάσει. Ο καρπός θα αποκτήσει ένα πορτοκαλί έως κόκκινο κοκκίνισμα στο 25-50% της επιφάνειάς του όταν εκτεθεί στον ήλιο, ενώ παραμένει εντελώς κίτρινο εάν βρίσκεται στη σκιά. Έχει πλούσια και γλυκιά γεύση και σάρκα χωρίς ίνες (που περιέχει μονοεμβρυϊκό σπόρο), με ευχάριστο άρωμα..Στη Φλόριντα, ο καρπός ωριμάζει από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282