Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Grumichàma (Κεράσι της Βραζιλίας)

Grumichàma (Κεράσι της Βραζιλίας)
Grumichàma (Κεράσι της Βραζιλίας)

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

45.20

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Eugenia brasiliensis. 

Το Grumachama, επίσης γνωστό ως βραζιλιάνικο κεράσι, είναι ένα πανέμορφο, μικρό έως μεσαίου μεγέθους υποτροπικό κεράσι γηγενές στις παράκτιες περιοχές της νοτιοανατολικής Βραζιλίας. Έχει σχέση με το Surinam Cherry, το Pitanga, το Cherry of Rio Grande και το Pitomba.

 Το δέντρο Grumichama παράγει άφθονα υπέροχα λευκά λουλούδια την άνοιξη και μικρά φρούτα σε σχήμα μήλου. Ο καρπός κεράσι που μοιάζει με σταφύλι έχει σκούρο μοβ έως μαύρο χρώμα όταν είναι ώριμος. Ο καρπός έχει λεπτό, σκούρο δέρμα και αποπνέει βαθύ κόκκινο χυμό που είναι γλυκός και ξινός σε γεύση.

 

 Τα οπωροφόρα δέντρα Grumichama μπορούν να αναπτυχθούν οπουδήποτε από 6-25 πόδια και είναι εύκολο να αναπτυχθούν σε δοχεία. Θα αναπτυχθεί περίπου 1-2 πόδια ετησίως και τα φυτά θα παράγουν φρούτα εντός 3-4 ετών. Το Grumichama είναι ένα πολύ ανθεκτικό οπωρωφόρο δέντρο που μεγαλώνει στη Φλόριντα επειδή μπορεί να χειριστεί ελαφρούς παγετούς και θα επιβιώσει σε περιόδους ξηρασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282