Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Royal Lafayette ™

Royal Lafayette ™
Royal Lafayette ™

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

18.51

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Ροαγιάλ Λαφαγιέτ είναι μια καινούρια πρώιμη ποικιλία με προοπτική να αντικαταστήσει την Μπουρλά.

Προέρχεται από το πρόγραμμα βελτίωσης ποικιλιών του ερευνητή Zaiger στην Καλιφόρνια-ΗΠΑ και εκδίδεται στην Ευρώπη από την γαλλική IPS.

Το δέντρο έχει ημιορθόκλαδη ανάπτυξη και μέση-δυνατή ανάπτυξη. Εισέρχεται γρήγορα στην παραγωγή η οποία είναι κάθε χρονιά μεγάλου όγκου. Ανθίζει μαζί με την ποικιλία Μπουρλά, δεν είναι αυτογόνιμη. Δεν συνίσταται ο συνδυασμός της με πολύ χαμηλά υποκείμενα (Gizela 5). Ο μεγάλος όγκος παραγωγής της συγκεκριμένης ποικιλίας απαιτεί και μεγάλο όγκο θρεπτικών για την διατήρηση της ποιότητας του καρπού.

Ο καρπός έχει πολύ μεγάλο μέγεθος (30mm) και είναι στρογγυλού σχήματος. Το χρώμα του εξωτερικά είναι έντονο λαμπερό κόκκινο και η σκληρότητα του είναι πολύ καλή. Η ισορροπία σακχάρων και οξέων είναι ιδανική κάνοντας την γεύση της πολύ ανώτερη των υπόλοιπων ποικιλιών που κυκλοφορούν την ίδια εποχή.

Στον πειραματικό μας οπωρώνα, σε χρονιές με πολύ βροχή κατά την συγκομιδή, παρουσίασε πολύ καλή ανθεκτικότητα στο σχίσιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282