Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Cardinal

Cardinal
Cardinal

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

2.10

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

 Σταφύλι μεγάλο, κωνικό, αραιόραγο, συνήθως πτερυγωτό. Ράγα μεγάλη έως πολύ μεγάλη, σφαιρική-ωοειδής, με φλοιό μέτριου πάχους, ερυθροιώδη, καλυμμένο με άφθονη άχνη. Σάρκα ανθεκτική, τραγανή, με ευχάριστη γεύση, ελαφρά αρωματική.

 

Ιδιότητες

Προϊόν διασταυρώσεως των ποικιλιών Flame Rokey x Ribier du Maroc, είναι η πιο πρώιμη ποικιλία επιτραπέζιων σταφυλιών που καλλιεργείται στη χώρα μας. Ποικιλία ζωηρή, παραγωγική, με υψηλές αποδόσεις σταφυλιών με ωραία εμφάνιση, επιδεκτικών στους χειρισμούς επεξεργασίας και ανθεκτικών στη συντήρηση και μεταφορά, με την προϋπόθεση ότι καλλιεργείται σε ευνοϊκό εδαφοκλιματικό περιβάλλον και δέχεται τις κατάλληλες καλλιεργητικές φροντίδες. Τα πρέμνα μορφώνονται σε κύπελλο ή γραμμικό και δέχονται κλάδεμα βραχύ. Κάθε καρποφόρος βλαστός είναι δυνατόν να φέρει και 4 σταφύλια. Μειονέκτημα της ποικιλίας το σχάσιμο των ραγών και η παρατηρούμενη ανισορραγία. Συχνά παρατηρείται, κάτω από δυσμενείς συνθήκες και υπερβολικό φορτίο, και ανομοιομορφία στο χρώμα των ραγών. Αξιοσημείωτη είναι τέλος, η ευαισθησία της στις προσβολές του ωιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282