Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Top Hat™ νάνο μύρτιλο

Top Hat™ νάνο μύρτιλο
Top Hat™ νάνο μύρτιλο

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

9.99

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Διασταύρωση Corybosum (highbush) και Vaccinium Angustifolium (wild lowbush).

 Το Top Hat 'Blueberry είναι ένας υπέροχος συμπαγής θάμνος που παράγει μάζες από νόστιμα βατόμουρα. Αυτά τα φρούτα έχουν χαρακτηριστεί ως «σούπερ τροφή» από τους διατροφολόγους λόγω των πολλών οφελών τους στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών επιπέδων βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών. Το ευπροσάρμοστο και συμπαγές Blueberry «Top Hat» παράγει λευκά λουλούδια κατά την άνοιξη, τα οποία αναπτύσσονται αργά σε φρούτα το καλοκαίρι πριν το φύλλωμά του γίνει κοκκινωπό-πράσινο καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο. Μία από τις καλύτερες  ποικιλίες μας, το φυτό βατόμουρου Top Hat θα ευδοκιμήσει σε ένα δοχείο αίθριο και θα φτάσει σε ώριμο ύψος μόλις 50 εκατοστών, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για μικρότερους κήπους. Τα βακκίνια έχουν νόστιμη γεύση από μόνα τους, σε μαρμελάδα ή σε παραδοσιακά γλυκά. Οι θάμνοι «Top Hat» παράγουν φρούτα από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο κάθε χρόνο. Παρέχονται φυτά γλαστρών 9cm.

 Το νάνο μέγεθος αυτού του φυλλοβόλου φυτού το καθιστά ιδανικό για κήπους και σε μπαλκόνι σε Γλάστρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μικτό θάμνο ή πολυετή σύνορα ή για τη δημιουργία χαμηλού φράκτη κατά μήκος πεζών και αυλών. Το "Top Hat" Vaccinium angustifolium φτάνει μόνο σε ύψος 30-40εκ. Το κορυφαίο καπέλο Top Hat του Vaccinium angustifolium είναι αυτογόνιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282