Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

ENNIS

ENNIS
ENNIS

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Κωδικός:

ennis

Τιμή:

15.05

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά αυτή τη στιγμή.

Περιγραφή προϊόντος

H ENNIS προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Oregon, ΗΠΑ. Ως δέντρο έχει μέση ανάπτυξη (60% της Barcelona), ύψος 4μ, μέση-πλαγιόκλαδη συμπεριφορά διαμέτρου 3μ . Έχει μεγάλη παραγωγή.

Ο καρπός της ποικιλίας Έννις είναι μεγάλου μεγέθους και σχήματος ωοειδούς.

Ωριμάζει μεταξύ 7-23 Οκτωβρίου.

Το βάρος τους καρπού κυμαίνεται μεταξύ 3,1-4,6 γρ. και το χρώμα του ανοιχτό καστανό με ελκυστικές ραβδώσεις. Το σπέρμα είναι γλυκό, εύγεστο, με λεία επιφάνεια και σε ποσοστό επί του καρπού περίπου 46-48%. Η στρεμματική απόδοση σε φύτευση 5χ5 φτάνει τα 300-350κιλά.

Για μία καλή παραγωγή απαιτείται βροχόπτωση 800- 1000mm/έτος και φύτευση 20% κατάλληλων επικονιαστών (2-3 διαφορετικοί).

Η ανθεκτικότητα του στα ακάρεα Eriophyes avellanae και Phytoptus avellanae που προσβάλουν τους οφθαλμούς είναι μέση.Η ανθεκτικότητα της στο EFB είναι χαμηλή. Χρησιμοποιείται κυρίως για πώληση καρπού με κέλυφος.

Επικονιαστές ¨ Tonda di Giffoni , Halls Giant , Cosford '' και δευτερευουσες Butler, Willamette, Lewis, Daviana, Casina , Gem , Jemtegaard , Alexandra, Merveille de Bolwillier

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282