Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Jiaogulan ®

Jiaogulan ®
Jiaogulan ®

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

25.00

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

#Jiaogulan #αναρριχώμενο #φυτό #κολοκυνθοειδές  #ΤΖΙΑΟΓΚΟΥΛΑΝ το νέο #Ginseng . Ανήκει στην οικογένεια Cucurbitaceae. Δίοικο φυτό με λατινικό όνομα gynostemma pentaphyllum. χρησιμοποιείται για υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση , για διαβήτη τύπου 2 και βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας.  Χρησιμοποιείται επίσης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αύξηση της αντοχής και της ενέργειας, την αύξηση στο περιβαλλοντικό στρες (ως «προσαρμογόνο»), τη βελτίωση της μνήμης και την πρόληψη της τριχόπτωσης. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το φυτό ανήκει στην οικογένεια των αγγουριών, αν και δεν μοιάζει και δεν έχει γεύση σε τίποτα σαν αγγούρι. Από την άλλη πλευρά, τα φύλλα έχουν παρόμοιες ιδιότητες με το ginseng, αλλά μπορούν να αναπτυχθούν στο εσωτερικό, ενώ το ginseng δεν μπορεί.

 

 Παραδοσιακά, αυτό το βότανο αναμίχθηκε με φύλλα μαύρου τσαγιού για να τους δώσει μια καλύτερη γεύση, αλλά τώρα, είναι γνωστό ως τονωτικό ή προσαρμογόνο βότανο. Οι άνθρωποι πίνουν απλό τσάι jiaogulan αντί να το ανακατεύουν, αλλά μπορείτε ακόμα να αναμίξετε αν θέλετε!

 

 Το Jiaogulan αναπτύσσεται καλά στις ζώνες αντοχής USDA 8-10. δεν είναι λάτρης των χαμηλών θερμοκρασιών. Σε αυτά τα κλίματα, μπορείτε να το μεγαλώσετε ως πολυετές. Εάν ζείτε σε ψυχρότερο κλίμα, μπορείτε να το καλλιεργήσετε ως ταχέως αναπτυσσόμενο βότανο ως ετήσιο φυτό  ή ως εσωτερικού χώρου πολυετές φυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282