Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Jabuticaba

Jabuticaba
Jabuticaba

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Κωδικός:

jabuticaba

Τιμή:

25.09

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Το Jabuticaba είναι ένα δέντρο που, σε αντίθεση με τα δέντρα που όλοι γνωρίζουμε, οι καρποί φυτρώνουν απευθείας στο κορμό του!

Θα το συναντήσετε στη Νότια Αμερική, ιδιαίτερα στο Νότιο τμήμα της  Βραζιλίας, στο Minas Gerias και στο Sao Paulo. Ο καρπός του μοιάζει με το σταφύλι, είναι μικρός, στρογγυλός, 3 με 4 εκατοστά περίπου σε διάμετρο. Είναι ιδιαίτερα νόστιμος και αρκετοί το χρησιμοποιούν για την παρασκευή χυμού.

Το χρώμα του καρπού εναλλάσσεται. Ανάλογα με το πόσο ώριμο είναι, γίνεται πράσινο, μαύρο ή σκούρο κόκκινο ενώ το εσωτερικό του είναι άσπρο.

Το δέντρο κάνει καρπούς μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, αλλά όταν αρδεύεται συνεχώς, ανθίζει πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ευδοκιμεί, χιλιάδες μικροπωλητές πωλούν φρέσκα Jabuticaba σε μικρές σακούλες στις λαϊκές της Βραζιλίας. Είναι η εποχή που τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι που φιλοξενούν τις λαϊκές στη Βραζιλία, βάφονται κόκκινοι από τους καρπούς του JABUTICABA που πέφτουν κάτω και λιώνουν από τα παπούτσια των περαστικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282
Περισσότερες Φωτογραφίες
Jabuticaba
Jabuticaba
Jabuticaba
Jabuticaba