Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Σμέουρο Radziejowa ™

Σμέουρο Radziejowa ™
Σμέουρο Radziejowa ™

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

9.60

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Το Raspberry 'Radziejowa' ® είναι μια πολωνική  ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΈΝΗ ποικιλία  με άσπορα και μεγάλα και νόστιμα φρούτα . Εκτράφηκε στον Πειραματικό Σταθμό Φρούτων (SZD) στο Brzezna. Δημιουργήθηκε από τη διέλευση 2 κλώνων γνωστών ως 92271 και 96221.

Το πιο πρώιμο σμέουρο από τα κόκκινα!!! 

Η δημοτικότητα αυτού του βατόμουρου αυξάνεται λόγω των πρώιμων φρούτων, της πολύ καλής ποιότητας του φρούτου και της καταλληλότητάς του για μεταφορά, καθώς και της υψηλής αντοχής στον παγετό . Οι καρποί της ποικιλίας «Radziejowa» είναι μεγάλοι, φωτεινοί κόκκινοι, γυαλιστερό και πολύ νόστιμοι. Συνιστάται ιδιαίτερα λόγω της υψηλής συγκέντρωσης ανθοκυανινών.

Άκαμπτοι βλαστοί καλυμμένοι με πολλά, αν και μικρά, αγκάθια. Όρθια συνήθεια, ισχυρή ανάπτυξη των φυτών. Ο θάμνος χαρακτηρίζεται από έναν μέσο αριθμό μακρών, μωβ-καφέ βλαστών, καλυμμένων με αγκάθια και μεσαία-έντονη κηρώδη επίστρωση. Τα φύλλα είναι πράσινα, μέτρια τσαλακωμένα, τριφολικά και τα φύλλα είναι ελεύθερα.

Η ποικιλία δεν είναι πολύ ευαίσθητη σε σήψη φρούτων, ωίδιο και βλάστηση . Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι η ευαισθησία σε ασθένειες του ριζικού συστήματος - ακόμη και η βραχυπρόθεσμη πλημμύρα των ριζών μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη και την απόδοση του φυτού.

 

Ακμάζων

Το βατόμουρο παράγει μεσαία έως μεγάλα άνθη.

 

Καρπός

Οι καρποί του βατόμουρου «Radziejowa» ® είναι μεγάλοι και σταθεροί (το μέσο βάρος είναι 3,7 g). Ο καρπός είναι κόκκινος, με ελαφριά στιλπνότητα, πολύ ελκυστικός . Κόκκινο χρώμα - ελαφρώς πιο σκούρο από αυτό της ποικιλίας «Sokolica». β. Δεν είναι πολύ ευαίσθητο σε μηχανικές βλάβες. Κωνικό σχήμα, ξεκολλήστε από τον βλαστό τους καρπούς αρκετά εύκολα και έχει καλή αντοχή.

 

Το βατόμουρο «Radziejowa» είναι μια πολύτιμη ποικιλία επιδορπίων. Ο καρπός είναι κυρίως κατάλληλος για άμεση κατανάλωση. Η υψηλή περιεκτικότητα του εκχυλίσματος, των οργανικών οξέων και των ανθοκυανινών στον καρπό δείχνει ότι είναι κατάλληλο για επεξεργασία. Λόγω της πρώιμης ωρίμανσης, συνιστάται επίσης για καλλιέργεια υπό κάλυψη. Δεν είναι πολύ ευαίσθητο σε σήψη φρούτων, ωίδιο και βλάστηση

 

Η ημερομηνία ωρίμανσης των φρούτων

Το Raspberry 'Radziejowa' αποδίδει καρπούς σε βλαστούς δύο ετών . Τα φρούτα ωριμάζουν πολύ νωρίς - συνήθως λίγες μέρες νωρίτερα από το «Laszka». Η διάρκεια της περιόδου συγκομιδής φρούτων είναι μέτρια και η γονιμότητα είναι υψηλή - περίπου 1 κιλό φρούτων συλλέγεται από έναν θάμνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282