Product description
Ποικιλία λωτού γλυκιά με σοκολατένια σάρκα.
Το Kaki Cioccolatino προσαρμόζεται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Είναι καλός επικονιαστής για άλλες ποικιλίες.
Δέντρο: Μέτρια ζωηρότητα και εξάπλωση.Καλή παραγωγή.
Ανθοφορία: Μέτρια, περίπου την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Ωρίμανση: Από Σεπτέμβριο έως τέλος Οκτώβρη.
Φρούτο: είναι πορτοκαλί, στρογγυλεμένο και μεσαίου μεγέθους.
Γεύση: Η σάρκα είναι ανοιχτό καφέ όταν ωριμάζει και έχει πολλούς σπόρους. Πολύ γλυκό.