Rougecot® x Mirabolano 29C

  • Rougecot® x Mirabolano 29C

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€18,00

Βάρος: 2.00 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Rougecot® x Mirabolano 29 C 

Η πρώτη εντελώς κόκκινη ποικιλία βερυκοκιάς. Νέα ποικιλία με μεγάλες δυνατότητες γεύσης, μεγέθους, εμφάνισης και αντοχής στον σάρκα. Όμορφο εντελώς έντονο κόκκινο βερίκοκο, πολύ παραγωγικό ειδικά στα μικρά νέα κλαδιά. Προσοχή πρέπει να δοθεί στην ώρα της συλλογής για να μην σας ξεγελάσει το χρώμα. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πολύ καλό για φαγητό.

Μεσοόψιμη και δυνατή άνθιση.

Πρώιμη ποικιλία, αυτογόνιμη. Ωριμάζει το 2ο δεκαήμερο Ιουνίου. 15brix ζάχαρα.

Ο καρπός είναι μεγάλου μεγέθους, κόκκινος σε όλη την επιφάνεια του,  στρογγυλός, ελαφρώς οβάλ. Έχει υπέροχη γεύση, γλυκιά και ζουμερή.

Η Rougecot®είναι εμβολιασμενη στο υποκειμενο  Mirabolano 29 C το οποίο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα υποκείμενα στην Ιταλία, έχει μέτρια ζωηρότητα και υψηλή συγγένεια εμβολιασμού με τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα. Το Myrobalan 29 C προσαρμόζεται καλά σε ασβεστούχα και ασφυξιογόνα εδάφη και ανέχεται αρκετά καλά την ξηρασία, επιπλέον δίνει στις παραγωγές καλό μέγεθος.

Για να επιτευχθεί η επικονίαση της ποικιλίας βερίκοκου "Rouge cot", μπορείτε να φυτέψετε κοντά τις εξής ποικιλίες που είναι γνωστό ότι είναι καλές επικονιαστές:

 

1. **Bergeron**

2. **Orangered**

3. **Goldrich**

4. **Tomcot**

 

Αυτές οι ποικιλίες ανθίζουν την ίδια περίοδο με την "Rouge cot" και μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχή επικονίαση, εξασφαλίζοντας έτσι μια καλή παραγωγή καρπών.