Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία

Η πλειονότητα των παραγγελιών σας αποστέλλεται από το κατάστημά μας εντός διαστήματος 2 ημερών.

Δέντρα, φυτά, πατατόσποροι και λιπάσματα μεταφέρονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε Αποστολή με μεταφορική εταιρία, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται στην μεταφορική εταιρεία με την παραλαβή των προιόντων. 

Τα προϊόντα τα παραλαμβάνει ο πελάτης από την έδρα της μεταφορικής στην εκάστοτε πόλη.

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία (€0,00) σημαίνει ότι δεν πληρώνετε στην εταιρεία μας το κόστος μεταφοράς, αλλά στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Ενδεικτικά κόστη:

  • 1 σακκί - δέμα (40*40*60εκ)  25 κιλών είναι 4-5 ευρώ για Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κοζάνη - Λάρισα - Βόλο - Τρίκαλα - Καρδίτσα - Νάουσα- Βέροια- Καστοριά - Λαμία- Πάτρα -Έδεσσα και 10-14 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • 20-50 σακιά Πατατόσπορο από 1-2€/σακί για Αθήνα - Θεσσαλονίκη + άνω πόλεις  και €2-4 για την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • 1 δέμα 2-5 δέντρων σε γλάστρα έως 5λτ, είναι 7-10 ευρώ για Αθήνα - Θεσσαλονίκη και 15-20 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες εταιρείες Αθηνών έκαναν αυξήσεις από τον Σεπτέμβριο του 2023 και έφτασε το ψηλό δέμα (άνω του 1.50μ ύψους) στα €30 .
  • 1 παλλέτα έως 1.250 κιλά ή έως 60 δέντρα είναι 50 ευρώ για Αθήνα - Θεσσαλονίκη + άνω πόλεις  και 100 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Οι αρχικές τιμές ισχύουν για μεταφορά στην Άρτα, Πρέβεζα κάθε Πέμπτη.

Αποστολή με Courier

Με courier αποστέλλονται μόνο σπόροι , βολβοί και συσκευασμένα προϊόντα . ΟΛΑ τα προιόντα που πηγαινουν με κούριερ έχουν ενα εικονίδιο δίπλα τους (ένα ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ).  Το κόστος των μεταφορικών προστίθεται στο προς κατάθεση ποσό.

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος προσδιορίζεται μετά από συνεννόηση με την εταιρία courier.