Η Agromarket Hellas

Η εταιρεία AGROMARKET HELLAS® - KOLOVOS BROS Co. ιδρύθηκε το 2006 από τους αδελφούς Θωμά Κολοβό - Στράτο Κολοβό, γεωπόνους AEI.

Η οικογενειακή  εταιρεία μας, εστιάζει την προσοχή της σε εισαγωγές πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού, πατατόσπορου, οπωροφόρων δέντρων και σπόρων για παραγωγούς, εταιρειών διεθνούς εμβέλειας με πολυετή πείρα στον τομέα της γεωργίας σε Αμερική , Ευρώπη , Ασία & Αφρική. Αυτό που διακρίνει την Agromarket Hellas, από τις ανταγωνίστριες γεωπονικές επιχειρήσεις, είναι η διαφορετικότητα των προϊόντων, η μοναδικότητα του γενετικού φυτικού υλικού. 

Ιστορικά, η  εταιρεία στην ουσία είναι η συνέχεια της επιχείρησης Δημήτριος Ε. Κολοβός, Γεωπόνου ΑΓΣΑ (ΓΠΑ)-Ε.Δ.Ε. πού ίδρυσε ο ίδιος το 1973 και άφησε μεγάλο όνομα σε όλη την Ελλάδα: 1. με τα δημόσια έργα, δεντροφυτεύσεις δρόμων - πλατειών - σχολείων - πάρκων - εργοστασίων καθώς και κατασκευές - ανακατασκευές χλοοτάπητων γηπέδων όπως αυτό των Ιωαννίνων ,που η διάρκεια ζωής του έφτασε στο εκπληκτικό ρεκόρ των 33 χρόνων ζωής , 2. την αντιπροσωπεία φυτοφαρμάκων της Bayer , 3. την εισαγωγή του σπόρου πατάτας Μοναλίζα στην Ελλάδα (οίκου HZPC) και 4. την επιστημονική και οικονομική βοήθεια σε παραγωγούς της Ηπείρου.

Υπηρεσίες

Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες  ,όπως:

  • Χοντρικό εμπόριο καλλωπιστικών φυτών και δέντρων σε παραγωγούς - γεωπονικά καταστήματα (εμπόριο με προμήθεια).
  • Αναλύσεις χώματος για τους παραγωγούς , επεξεργασία δεδομένων λίπανσης με την χρήση software, i-plant nutrition
  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εξωτερικού χώρου με το software Landscape Pro 2022.
  • Εργολαβίες πρασίνου (κατασκευές και ανακατασκευές γηπέδων - δεντροφυτεύσεις πάρκων, δρόμων, πλατειών) σε όλη την Ελλάδα.
  • Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες στα Ιωάννινα
  • Λιανικό εμπόριο σπάνιων καρποφόρων φυτών και σπόρων λαχανοκομίας στην Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο