Μηλολωτός Ribera Sun

  • Μηλολωτός Ribera Sun

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€20,00

Βάρος: 3.00 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Νέα ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ποικιλία ΜΗΛΟΛΩΤΟΥ . Το Ribera Sun ® είναι μια ΥΠΕΡΠΡΩΙΜΗ  ποικιλία . Η ποικιλία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με περιορισμένο αριθμό εκταρίων για την  Ευρώπη.

 

«Τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή την ποικιλία λωτού  είναι αξιοσημείωτα και εκτιμώνται ολοένα και περισσότερο από παραγωγούς και καταναλωτές. Η Ribera Sun μπορεί  να συγκομιστεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το φυτό χωρίς καμία μετασυλλεκτική επεξεργασία (αποτανίωση), είναι μια μη στυπτική και φυσικά σφιχτή ποικιλία πολτού λωτός, η οποία ολοκληρώνει την ωρίμανση της απευθείας στο φυτό»

«Αυτό έχει σημαντικά πλεονεκτήματα: οι παραγωγοί μπορούν να έχουν ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν πρόσθετα έξοδα στις μετασυλλεκτικές επεξεργασίες, που προκαλούν μείωση των περιθωρίων κέρδους. Από την άλλη πλευρά, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν ένα 100% φυσικό προϊόν, το οποίο δεν υποβάλλεται σε επεξεργασίες CO2 για να προκληθεί ωρίμανση».

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φρούτα Ribera Sun ® έχουν καλή διάρκεια ζωής, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον καρπό να φτάσει στην αγορά για νωπή κατανάλωση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο καρπός είναι πορτοκαλί χρώματος και σφαιρικό σχήμα, χωρίς πολλούς σπόρους, με σκληρό πολτό και καλό μέγεθος, με μέση διάμετρο 70/80 mm και βάρος 250/300 γραμμάρια».