Μουριά Νάνος Mojoberry

  • Μουριά Νάνος Mojoberry

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€18,00

Βάρος: 3.00 Kg

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία αυτή τη στιγμή.

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Το Mojo Berry (Dwarf Mulberry) που εκτρέφεται από τον 90χρονο Ιάπωνα εκτροφέα κ. Hajime Matsunaga, χρειάστηκε πάνω από 40 χρόνια για να αναπτυχθεί. Το δέντρο αναπτύχθηκε ως νάνος από μια πρωτότυπη ποικιλία, η οποία ήταν περίπου τέσσερα μέτρα σε ύψος. Ο Matsunga κατάφερε να αναπαράγει το δέντρο μέχρι το σημείο όπου το Mojo Berry (επίσης γνωστό ως «Charlotte Russe») μεγαλώνει σε ύψος όχι περισσότερο από ενάμιση μέτρο και πλάτος ενός μέτρου!!!!

Θα μπορούσε αυτό να είναι το τέλειο δέντρο για μικρούς κήπους, συμπεριλαμβανομένων βεράντες και βεράντες; Σίγουρα. Ο συμπαγής σκελετός του σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τη χαρά να καλλιεργήσετε μια πλήρη και υπέροχη Mulberry στον κήπο σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γίνει ενοχλητικός λόγω του μεγέθους της.

το Mojo Berry είναι τόσο εντυπωσιακό που τράβηξε τα βλέμματα των κριτών στην έκθεση λουλουδιών RHS Chelsea 2017, κερδίζοντας το διάσημο βραβείο «Φυτό της Χρονιάς» με το ψευδώνυμό του « Charlotte Russe » . Επιλεγμένο από μια μικρή λίστα 20 εξαιρετικών φυτών, αυτό το δέντρο πολέμησε τον έντονο ανταγωνισμό για να κερδίσει το πρώτο βραβείο. Επιλέχθηκε λόγω της ελκυστικής του εμφάνισης, του συμπαγούς μεγέθους και της απίστευτης καρποφορίας του…

Συνήθως, πρέπει να περιμένετε περίπου οκτώ χρόνια για να καρποφορήσει μια μουριά. Με το Mojo Berry, ένα νεαρό φυτό θα παράγει επαναλαμβανόμενες εκροές καρπών από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο! Απολαύστε αυτά τα ζουμερά μούρα χρόνο με το χρόνο ως ένα θρεπτικό, γλυκό σνακ ή στη μαγειρική σας όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο μούρο.