Soft Seed 3 ™ (άσπερμη)

  • Soft Seed 3 ™ (άσπερμη)
  • Soft Seed 3 ™ (άσπερμη)
  • Soft Seed 3 ™ (άσπερμη)

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€25,00

Βάρος: 3.00 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Το ρόδι με μαλακούς σπόρους  γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην παγκόσμια αγορά.

H Soft Seed 3 ™ με μαλακό διάφανο κουκούτσι (άσπερμη) έχει μεγάλα, λαμπερά κόκκινα φρούτα 300γρ και λεπτή φλούδα. Όταν σχεδόν ωριμάσει, ο καρπός γίνεται σταδιακά από κιτρινωπό πράσινο σε κόκκινο. Όταν είναι πλήρως ώριμα, το στεφάνι του καρπού γίνεται σκούρο κόκκινο, πολύ ευχάριστο στο μάτι. Ο καρπός έχει γλυκιά γεύση και εξαιρετική ποιότητα, ωριμάζει πολύ νωρίς (αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου) και έχει καλή ικανότητα αποθήκευσης και μεγάλα μεγέθη βαθυκόκκινων σπυριών . Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι σπόροι είναι μαλακοί και βρώσιμοι, κατάλληλοι για ηλικιωμένους και παιδιά. Τέλος το φτύσιμο κουκουτσιών.

Η Soft Seed no3 ™ είναι επίσης μια από τις ποικιλίες με τα πιο μαλακά αράλια στον κόσμο. Πλεονέκτημα το έντονο κόκκινο χρώμα των σπυριών της πριν καλά καλά ωριμάσει με τη φλούδα ακόμα κιτρινωπή.

Η προέλευση της κρύβει ένα γενετικό μυστήριο. Πιθανόν να είναι κλώνος της Acco , αν και άλλες πηγές αναφέρουν την Τυνησία ως χώρα προέλευσης.

Άσπερμο σημαίνει χωρίς κουκούτσι (στην πράξη είναι πολύ μικρό διάφανο και τόσο μαλακό που δεν το αισθάνεσαι στο στόμα) .