Ροδάκινο Πιάτο ή UFO Stark Saturn™

  • Ροδάκινο Πιάτο ή UFO Stark Saturn™

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€25,00

Κωδικός προϊόντος: piattapesca

Βάρος: 3.00 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ΠληροφορίεςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282

Περιγραφή προϊόντος

Ροδάκινο πλακέ, ανήκει στην οικογένεια των platicarpa για την πεπλατυσμένο σχήμα του καρπού και προέρχεται από την Ασία.
Στην Ιταλία καλλιεργούνται κυρίως στις πλαγιές της Αίτνας, στη Σικελία.
Στην Tabacchiera είχαν ήδη «αντιληπτεί κάποια πολύ εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και των οποίων βελτιώθηκε περαιτέρω στη δεκαετία του '80 με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Platicarpa, στο οποίο δόθηκε η ονομασία STARK SATURN.
Ήταν τότε, και είμαστε ήδη »στη δεκαετία του ενενήντα, ότι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του καρπού έσπρωξε τον οργανισμό αξιολόγησης της Ρώμης για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής με στόχο την επιλογή νέων ποικιλιών» για να επιδείξει αυτές τις ιδιότητες των φρούτων και μόλις τεντωμένο το ημερολόγιο συλλογή ξεκινώντας από το απόθεμα σπόρων.
Η δραστηριότητα »των ερευνητών του Ινστιτούτου, μετά από χρόνια πειραματισμού, του επέτρεψε να επιτύχουμε ακόμη πιο« εξαιρετικό, τόσο πολύ να αποφασίσει να ελευθερώσει πολλές ποικιλίες με το όνομα UFO. Έτσι γεννήθηκε η τρίτη γενιά της οικογένειας Platicarpa ..
Με την τρίτη γενιά είχε επιτύχει σημαντική βελτίωση του οργάνου μέτρησης, το χρώμα του δέρματος, την υφή της σάρκας, αλλά και τη βελτίωση των αρωμάτων και μια πιο «μεγάλη διανομή της ωρίμανσης μέσα στη συλλογή ημερολόγιο.
Το αγρόκτημα Neato Daniele ακολούθησε το έργο των ερευνητών και κατάφερε να πάρει μεγάλο αριθμό φυτικών ποικιλιών », η οποία θεωρεί υπεράνω όλων των άλλων: το UFO 2, το UFO 3 το UFO 4, το γλυκό Κύπελλο, η JAULOSIE, και τα νεκταρίνια PLATERINA.