Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Butirra Hardy (βουτυράτο)

Butirra Hardy (βουτυράτο)
Butirra Hardy (βουτυράτο)

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

9.60

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

History and description of Beurre Hardy

Raised c 1820 by Bonnet in Boulogne, France. It was acquired by the nurseryman Jamin in 1830. He named the variety after Hardy, Director of the Jardins Luxembourg in Paris. A widely grown commercial variety in France and elsewhere in continental Europe. Grown comercially on a very small scale in the UK.

Medium to large, round conical fruit. Rough, light green skin covered with a fine bronze russet. Not unlike a Doyenne du Comice in appearance. Occasional red flush. Creamy white, tender, juicy flesh. Sweet, aromatic flavour with a hint of rosewater.

Vigorous, upright tree. Slow to come into bearing but good regular cropper particularly in a warm location. A very poor pollinator.




 

Main characteristics of Beurre Hardy

Use Dessert
Fruit size  Medium
Picking time  Oct
Season of use  Oct

Tree vigour  Vigorous
Tree habit  Upright
Fruit bearing  Spur-bearer
Cropping Good
Disease resistance  Scab: Resistant
Suitable for Late Frost

Pollination date  19
Pollination group  D
Self fertility  Self-sterile
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282