Παραγγελία

Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.

Επιστροφές

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή. Kάθε αγοραστής, αγοράζοντας το προϊόν θεωρείται ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Pepita bianco 10 φυτά από 5/6/2022

Pepita bianco 10 φυτά από 5/6/2022
Pepita bianco 10 φυτά από 5/6/2022

Κλικ στη φωτογραφία για zoom

Στοιχεία προϊόντος

Τιμή:

10.00

Επιλογές παραγγελίας
+
-
Περιγραφή προϊόντος

Η νέα ποικιλία μωβ γλυκοπατάτας ονομάζεται Pepita και χαρακτηρίζεται από το ότι είναι μωβ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά , έχει γεύση ψητό κάστανο, είναι ιδανική για ψήσιμο, τηγάνισμα -είναι πολύ τραγανό- ακόμα και για πουρέ ή βράσιμο.

 

Σύμφωνα με τον , Javier Santana Ramos, το Pepita είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του καθηγητή Joa Carlos Navarro, από το Ινστιτούτο Φυτικής Υγείας του Σάο Πάολο, και της εταιρείας του. «Έχει γίνει με διασταύρωση με βάση την ποικιλία Beuregartd, οπότε το φυτό έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά» , τόνισε ο Santana Ramos, ο οποίος εξήγησε ότι το όνομα είναι φόρος τιμής στη μητέρα του, Pepi Ramos.

 

Το Beuregard είναι αυτή τη στιγμή η πιο καλλιεργούμενη ποικιλία , ακόμη και πάνω από την Καλιφόρνια. Το πρώτο χαρακτηρίζεται από πολτό πορτοκαλί σάρκα, ενώ η ΠΕΠΙΤΑ  είναι πιο γλυκιά και χρησιμοποιείται κυρίως για ψήσιμο . 100ημερών

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26510 22282